10.09.2010 : 16:40
GEMİŞ OLSUN MESAJI    -     BBP'DEN PAKİSTAN'A YARDIM KAMPANYASI    -     Referandum Reklam Çalışmaları    -     TV'DE BBP...    -     VEFAT VE YARDIM KAMPANYASI    -     BBP ASKERDE BABA FARKINI KALDIRDI ! V İ D E O    -     BBP TERÖRLE İLGİLİ RAPORU    -     1 MİLYON ÜYE KAMPANYASINA SEN DE KATIL!    -     BİR DAMLA SU DA SEN BIRAK!    -    
Neden BBP
Tüzük
Program
Logo
Tarihce
Kurucular Kurulu
Başkanlık Divanı
YiK Üyeleri
MKYK Üyeleri
MDK Üyeleri
Genel Sekreter
Teşkilat İşleri
Mali İşler
Seçim İşleri
Basın,Yayın ve Tanıtım
Hükümet ve Mahalli İdareler
Eğitim, Kültür ve AR-GE
Yan Kuruluşlar
İş Dünyası ve Sivil Toplum
Dış İlişkiler ve Türk Dünyası
ÇAMLIDERE’YE YAZICIOĞLU CADDESİ
Ankara Çamlıdere Belediye Meclisi, Çamlıdere Yaylası’na giden caddeye “Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi” ismini verdi.

Destici, “TERÖRLE MÜCADELE İÇİN ÖZELBİRLİK KURULMALI”

Ankara Çamlıdere Belediye Meclisi, Çamlıdere Yaylası’na giden caddeye “Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi” ismini verdi. Törende konuşan BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, terörle mücadelede başarıya ulaşmak için özel donanımlı birlikler kurulmasını önerdi.

Çamlıdere’deki açılış törenine BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, BBP Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozok ve başkanlık divanı ve parti meclis kurulu üyeleri, Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Gülefer Yazıcıoğlu, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Çamlıdere’yi  çok beğendiğini,  ve ilçede bir caddeyi isminin  verilmesinden dolayı çok gururlu olduklarını söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Mustafa Destici ise konuşmasında belediye başkanı ve meclyis üyelerine teşekkür ettikten sonra Türkiye’nin öncelikli sorunu olan terörle mücadele konusunda iktidar partisinin politikasını eleştirdi. Destici, “Eğer terörle mücadele edilecekse bunun tüm ülke sathında gerçekleşmesi lazım.. Yanışık düzen eğitim almış 2–3 aylık eğitimden geçmiş askerlerimizi, yıllarca o dağlarda yaşamış terörün her türlüsünü bilen, silahın her türlüsünü kullanan ve o şartlarda yaşamaya alışmış, o coğrafyayı en iyi bilen teröristlerin karşısına çıkarmanın doğru olmadığını düşünüyoruz” dedi.

 

 

ÖZEL DONANIMLI BİRLİKLER GEREKLİ

Terörle mücadelede tam donanımlı özel mobil birliklerin kurulmasının gerektiğini savunan Destici: “Türkiye Cumhuriyeti  Devleti bu hükümet ve bundan önceki hükümetlerde buna dâhildir, terörle gerektiği gibi mücadele etmemiştir. Terör ciddiye alınmamıştır. Ulaşılmayan yerlere karakollar kurulmuştur. İstihbarat bir takım ülkelerin insafına bırakılmıştır. PKK’nın arkasında ABD, AB ülkeleri ve İsrail devletleri vardır. PKK bu ülkelerin taşeronudur. Türkiye gerçekten terörü yok etmek istiyorsa topyekûn içte ve dışta terörle bir mücadeleye girmelidir” görüşünü dile getirdi. 

Destici Türkiye’nin 1946 Ankara antlaşmasından doğan haklarını kullanarak sınırın 75 km içerisine girip terör yok edilene kadar burada kalması gerektiğini savundu.

Demirci, kendilerinin iktidara geldiklerinde idamı geri getirerek terörist başı Abdullah Öcalan’ı idam edeceklerini söyledi

Genel Sekreter Mustafa Destici gazetecilerin bir sorusu üzerine de iktidarın sivil bir ana yasa sözü verdiğini ama bunu uygulamadıklarını, anayasa değişikliği  paketinin yeterli olmadığını anayasanın tamamen değiştirilmesinin gerektiğini ifade etti. Destici buna rağmen değişiklik paketinin referanduma gitmesihalinde  ”evet” oyu kullanacaklarını sözlerine ekledi.

DiĞER GÜNDEM BAŞLIKLARI
SİYASİ PARTİLERLE BAYRAMLAŞMA
ABD ELÇİSİNE MEKTUP
BBP GNL. BŞK. YRD. SELAHATTİN ŞENLİLER Kdz Ereğli’de İFTAR
YETMEZ AMA EVET
Hakkı Öznur: Statüko 17 Yıldır Bölücü Başı Ve Terör Örgütü PKK ile Görüşüyor
EN YENİ VİDEOLAR
Genel Başkanımız Yalçın Topçu TV8'in Konuğu
07 Eylül Kahramanmaraş Mitingi
Genel Başkanımız SAMANYOLU HABER'in Konuğu
Genel Başkanımız KANAL 24'ün Konuğu
05 Eylül Ankara Mitingi
Büyük Birlik Partisi
Bu sitenin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server , Datatelekom Datacenter , Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır.