Yükleniyor...
18 Ocak 2026 • Büyük Birlik Partisi Genel MerkeziBüyük Birlik Partisi

Afyonkarahisar’da şehit aileleri ve gazilerimize ziyaret

Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Türker Yörükçüoğlu ile Sayın Fehmi Güney, Afyonkarahisar’da şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Afyonkarahisar’da şehit aileleri ve gazilerimize ziyaret

Afyonkarahisar Olağan İl Kogremizi birlik ve beraberlik içinde tamamlayan Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Türker Yörükçüoğlu ile Sayın Fehmi Güney, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Türker Yörükçüoğlu ile Sayın Fehmi Güney, aziz şehitlerimizin emanetleri ve kahraman gazilerimizle bir araya gelmenin büyük bir onur olduğunu belirterek, şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine minnettarlık duygularını ifade ettiler.

ESNAF ZİYARETLERİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Türker Yörükçüoğlu ile Sayın Fehmi Güney daha sonra Afyonkarahisar esnafıyla bir araya geldi. Afyonkarahisar’da esnafımızı ziyaret ederek talep ve görüşlerini dinleyen Genel Başkan Yardımcılarımız, alın teriyle Afyonkarahisar’a değer katan esnafımızla gönül gönüle gerçekleşen sohbetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Genel Başkan Yardımcılarımız, misafirperverlikleri sebebiyle Afyonkarahisar esnafımıza teşekkür etti.

Galeri