Yükleniyor...
6 Ağustos 2025 • Büyük Birlik Partisi Genel MerkeziBüyük Birlik Partisi

Partimizin Aksaray İl Başkanlığı Binası Açıldı, Protokol Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aksaray İl Başkanlığı binasının açılışı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış programına BBP Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Boztuğ ve Mehmet Kürşat Alkan da katıldı. Partimizin Aksaray İl Başkanlığı Binası Açıldı, Protokol Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Açılış töreninin ardından, BBP Aksaray İl Sorumlusu ve Divan Üyesi olarak Yardımcım Sn. Mehmet Kürşat Alkan, İl Başkanımız Sn. Ünal Bacık ve İl Teşkilatımızla birlikte Aksaray’da bir dizi protokol ziyaretinde bulunuldu.

İlk olarak, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş makamında ziyaret edilerek nazik ev sahipliği için teşekkür edildi. Daha sonra, Aksaray Belediye Başkanı Sn. Evren Dinçer makamında ziyaret edildi. Ziyarete Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Boztuğ'un Akmezar köyünden gelen akrabaları da eşlik etti. Başkan Dinçer’e misafirperverliği için şükranlarını sundu.

Son olarak, Aksaray İl Emniyet Müdürü Sn. Bekir Demir makamında ziyaret edilerek, şehirdeki güvenlik ve asayiş konularında istişarelerde bulunuldu.

Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Boztuğ "BBP Aksaray İl Teşkilatı olarak şehrimize ve camiamıza hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz"