Yükleniyor...
23 Ocak 2026 • Büyük Birlik Partisi Genel MerkeziBüyük Birlik Partisi

Genel Başkan Yardımcılarımız, Şam Büyükelçimizle görüştü

Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Türker Yörükçüoğlu ile Prof. Dr. Sayın Emin Serin, Suriye'de yaşanan gelişmeler sonrası temaslarda bulunmak üzere Suriye’nin başkenti Şam’a gitti. Genel Başkan Yardımcılarımız, Şam Büyükelçimizle görüştü

Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Türker Yörükçüoğlu ile Prof. Dr. Sayın Emin Serin, Şam'daki ilk temasları Türkiye Cumhuriyeti Şam Büyükelçimiz Sayın Nuh Yılmaz’la oldu.

13 yıl aradan sonra yeniden faaliyet gösteren Şam Büyükelçiliğimizde, Suriye’nin güncel meseleleri ve bölgesel sorunlara dair verimli istişarelerde bulunan Genel Başkan Yardımcılarımız, nazik misafirperverlikleri için Sayın Büyükelçimize teşekkür ettiler ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediler.

Galeri